FACT administratiekantoor is opgericht in 2009 in Veendam. Vanaf medio 2018 zal het kantoor zijn gevestigd in Groningen.

Bij het kantoor kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van uw financiële administratie, uw belastingaangiften en jaarcijfers. Verder zijn wij u van dienst voor het maken van begrotingen en afrekeningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gesneden excel-tools en data-analyse.

Belangrijk voordeel van ons kantoor is dat wij werken vanuit de vraag van de klant en dáár een passende oplossing voor vinden. We gaan niet uit van standaardsystemen wanneer er een betere oplossing denkbaar is voor uw specifieke situatie, in dat geval passen we namelijk de systemen aan, zodat u krijgt wat u nodig hebt. U krijgt wat u vraagt, niet meer en niet minder.

FACT administratiekantoor is werkzaam in alle profit-sectoren, maar daarnaast gespecialiseerd in Welzijn, Peuterwerk en Kinderopvang. Ook heeft het kantoor een bovengemiddeld aantal agrarische klanten.

Waar nodig wordt samengewerkt met collega-kantoren uit het werkveld.